Tel: +36 1 371 0150
Ozeki NG SMS gateway
SMS Gateway, a tömes SMS küldő szoftver
 Termék kipróbálás Megoldások | Termékek | Tartalomjegyzék | Kapcsolat  
  Kezdőlap
  SMS technológia
  SMS küldő program
  Termékek
  SMS gateway szoftver ár
  GSM modem
  Vásárlási információk
  Árak
  Szoftver frissítések
  Terméktámogatás
  Termék kipróbálás
  Termék aktiválás
  Kapcsolat
  Tartalomjegyzék


Látogassa meg cégünk legújabb VoIP telefonközpont szoftver-ének a weboldalát. A termék neve: Ozeki Phone System XE.

Ajánló

Tekintse meg az Ozeki NG SMS Gateway, professzionális SMS szoftver angol nyelvű weboldalát az alábbi linkre kattintva:

Ozeki NG SMS Gateway
www.ozekisms.com

Termék kipróbálás

Ez az oldal információkat ad az Ozeki NG - SMS gateway kipróbálásáról és bemutatja a próbaverzió korlátozásait. A próbaverzió ingyenesen letölthető a weboldalról.

Az Ozeki NG - SMS gateway kereskedelmi szoftver termék, amely azt jelenti, hogy az ügyfeleknek fizetniük kell licensz díjat a termék használatáért. Azért, hogy támogassuk az ügyfeleinket a vásárlási döntésükben és megismerjék, vajon a termék megfelel-e az elvárásaiknak, próba verziót tettünk elérhetővé. A próbaverzió a weboldalról letölthető és a kipróbálási célokra használható fel. A kipróbálási időszakban a szoftver ingyenesen használható néhány korlátozással.

A kipróbálási periódusban a következő korlátozások vannak az SMS szoftverben:
1.) Felhasználási időlimit található a szoftverben. A szoftver telepítés után 30 napig használható. Miután a 30 nap lejár, a szoftver leáll és nem lehet vele többé SMS-t küldeni és fogadni próba üzemmódban. Ezután már csak a megvásárláskor kapott regisztrációs kód aktiválása után lehet újra használni.

2.) Ozeki trial üzenetek. Ez egy olyan funkció, amely a rövid idejű, üzletszerű felhasználást teszi lehetetlenné. Minden 6 üzenet közül véletlen szerűen egy üzenetben kicseréli a szöveget az "Ozeki SMS Trial" üzenet szövegre. Ez a szöveg jelenik meg küldéskor a kiküldött üzenetben és fogadáskor a beérkező SMS szövegben.

3.) Kapacitás limit. Az SMS gateway szoftver 80 SMS/sec kapacitás limittel rendelkezik. A végleges verzióban a megvásárolt licensznek megfelelő kapacitás limittel tudja használni a vásárló.

A vásárlás után az ügyfél kap egy új regisztrációs kódot. Ennek a kódnak az aktiválása után megszűnik az összes próba üzemmódú korlátozás és a megvásárolt licensznek megfelelő szoftver tulajdonságokkal lehet SMS-t küldeni és fogadni.

A próba üzemmódú szoftvert nem kell regisztrálni és aktiválni. A telepítés után azonnal el lehet kezdeni használni. A fentebb említett 3 korlátozáson kívül más korlátozás nincs beépítve. A szoftver teljes funkcionalitását ki lehet próbálni a próbaverzió használata során.

> Termékek > Vásárlási információk > Termék kipróbálás
Telefon: +36 1 371 0150, E-mail: info@ozeki.hu
Ozeki Informatikai Kft, 4032 Debrecen Nagy Lajos király tér 1-5.
Forrás: http://www.ozeki-sms-gateway.hu/p-32-sms.html