Tel: +36 1 371 0150
Ozeki NG SMS gateway
SMS Gateway, a tömes SMS küldő szoftver
 SMS technológia Megoldások | Termékek | Tartalomjegyzék | Kapcsolat  
  Kezdőlap
  SMS technológia
  Hogyan küldjünk és fogadjunk SMS üzenetet?
  Kapcsolódás SMS API-val a vállalati rendszerhez
  Kézbesítési jelentés és naplózás
  GSM abc, unicode SMS és láncolt SMS-ek
  SMS rendszerek kapacitása
  Vállalati SMS rendszer üzemeltetése
  Az SMS rendszer költségei
  Nagyvállalati SMS rendszerek
  SMS küldő program
  Termékek
  Kapcsolat
  Tartalomjegyzék


Látogassa meg cégünk legújabb VoIP telefonközpont szoftver-ének a weboldalát. A termék neve: Ozeki Phone System XE.

Ajánló

Tekintse meg az Ozeki NG SMS Gateway, professzionális SMS szoftver angol nyelvű weboldalát az alábbi linkre kattintva:

Ozeki NG SMS Gateway
www.ozekisms.com

SMS technológia használata a vállalati rendszerekben

Az SMS technológia lehetővé tesz a vállalatok számára, hogy növeljék a hatékonyságukat, csökkentsék költségeiket és jobbá, megbízhatóbbá, nyereségesebbé váljanak.

Mit tehet az SMS technológia a vállalatokért?

A vállalati rendszerekben az SMS-t általában az ügyfelekkel és a munkatársakkal történő kapcsolattartásra használják. Sok olyan eset van, amikor egy mobiltelefonra eljuttatott rövid szöveges üzenet a legjobb alternatíva. SMS rendszert a cégek rendszerint azért vezetnek be, hogy automatizáltan, vagy követhető módon tudjanak kommunikálni mobil felhasználókkal. Sok esetben a költséghatékonyság is szempont. Az alkalmazások döntő többsége kiértesít, de vannak olyan rendszerek is, amik adatgyűjtést, vagy interaktív információ lekérdezést valósítanak meg. A kommunikáció irányát tekintve beszélhetünk küldő és fogadó rendszerekről, annak ellenére, hogy a vállalati SMS rendszerek szinte mindig kétirányú kommunikációt valósítanak meg. A kétirányú kommunikáció abból adódik, hogy az SMS küldéssel mindig együtt jár az SMS fogadás is, ugyanis a küldés során keletkező kézbesítési jelentések SMS formátumban érkezzenek vissza a rendszerbe.

A vállalati SMS rendszerek egyik sarokpontja, hogy könnyen hozzá lehessen őket kapcsolni bármelyik mobil szolgáltatóhoz, és hatékonyan lehessen őket integrálni a vállalati IT infrastruktúrához. Fontos továbbá, hogy a működés hibamentes, stabil, áttekinthető és megbízható legyen. Ezeken a területeken rendelkezik kiváló mutatókkal az Ozeki NG SMS Gateway szoftver.

Az Ozeki NG SMS Gateway szoftvert a világ 183 országában több tízezer cég használja. A vállalati SMS Gateway alkalmazások területén cégünk piacvezetővé vált az elmúlt évek során. Ha egy jól működő, megbízható SMS megoldást kíván bevezetni, amely bizonyított már több tízezer vállalatnál, akkor célszerű ezt a terméket választania.
További hasznos tudnivalók:
Home > SMS technológia
Telefon: +36 1 371 0150, E-mail: info@ozeki.hu
Ozeki Informatikai Kft, 4032 Debrecen Nagy Lajos király tér 1-5.
Forrás: http://www.ozeki-sms-gateway.hu/p-6418-sms.html