Tel: +36 1 371 0150
Ozeki NG SMS gateway
SMS Gateway, a tömes SMS küldő szoftver
 Többfelhasználós használat Megoldások | Termékek | Tartalomjegyzék | Kapcsolat  
  Kezdőlap
  SMS technológia
  SMS küldő program
  Termékek
  SMS gateway szoftver ár
  Többfelhasználós használat
  Funkicó lista
  GSM modem
  Vásárlási információk
  Kapcsolat
  Tartalomjegyzék


Látogassa meg cégünk legújabb VoIP telefonközpont szoftver-ének a weboldalát. A termék neve: Ozeki Phone System XE.

Ajánló

Tekintse meg az Ozeki NG SMS Gateway, professzionális SMS szoftver angol nyelvű weboldalát az alábbi linkre kattintva:

Ozeki NG SMS Gateway
www.ozekisms.com

Többfelhasználós felépítés

Az Ozeki NG SMS Gateway szoftver egyik lényeges tulajdonsága, hogy többfelhasználós felépítéssel rendelkezik. Minden egyes felhasználó, aki SMS vagy MMS üzeneteket akar küldeni, a programhoz csatlakozhat, egy felhasználónév és jelszó segítségével. Az SMS küldési szolgáltatást több felhasználó is használhatja egyszerre, de nem zavarhatják meg egymást azzal, hogy túl sok rendszererőforrást vesznek igénybe. Minden felhasználónak külön SMS üzenetküldési várakozási sora van, ennélfogva ezek egyforma prioritással rendelkeznek, amikor el akarják érni a küldő készülékeket.


Például ha egy felhasználó 10000 SMS üzenetet ad át a programnak elküldésre, és egy másik felhasználó ezután csak 3 üzenetet próbál elküldeni. Amikor a programnak el kell döntenie, melyik SMS-t vagy MMS-t küldi először, az elsőt a 10000 üzenetet tartalmazó sorból küldi, a másodikat a 3-ból, a harmadikat ismét a 10000-ből, a következőt a 3-ból. Ily módon annak a felhasználónak, aki csak kevés üzenetet akart küldeni, nem kell megvárnia, amíg a rendszer mind a 10000 SMS-t elküldi.

Üzenetek prioritásairól részletesebben

Az Ozeki NG SMS Gateway egy beépített prioritás-kezelő rendszerrel is rendelkezik, így támogatja a párhuzamos felhasználói hozzáférést. Ez nagyon hasznos akkor, ha a szolgáltatást nagy mennyiségű SMS küldésére több felhasználó használja. A prioritáskezelő rendszer SMS üzenetsorokon alapszik. Minden felhasználónak megvan a saját üzenetküldési (várakozási) sora. (ld. Ábra 1.) A program egy körben minden felhasználótól egy üzenetet küld el akkor, ha több, mint egy sorban talál kimenő üzeneteket.

Ábra 1. - Üzenetküldési (várakozási) sorok

Fontos megemlíteni, hogy nemcsak az irodai felhasználóknak, hanem a különböző felületeken kapcsolódó rendszereknek és alkalmazásoknak is megvan a maga felhasználói fiókja. (Ld. Ábra 1.) Így biztos lehet benne, hogy egyik felhasználó, vagy kapcsolódó alkalmazás sem fogja túlterhelni a szoftvert. Ha egynél több GSM modemet csatlakoztat, megnövelheti a szerver kapacitását. Ebben az esetben operátor neveket használhat az SMS küldés útjának definiálására.

Egy példa arra, hogyan működik:
Ha “A” felhasználó 1000 SMS üzenetet illeszt be a kimenő üzenetsorába, és “B” felhasználó csupán 1-et. “B” felhasználó SMS-e vagy MMS-e nem fogja megvárni, hogy “A” felhasználó 1000 üzenete kimenjen. Ehelyett csak “A” felhasználó első üzenetének elküldését fogja megvárni, így a második lesz az elküldési láncban.

Home > Termékek > SMS gateway szoftver ár > Többfelhasználós használat
Telefon: +36 1 371 0150, E-mail: info@ozeki.hu
Ozeki Informatikai Kft, 4032 Debrecen Nagy Lajos király tér 1-5.
Forrás: http://www.ozeki-sms-gateway.hu/p-6420-sms.html