Tel: +36 1 371 0150
Ozeki NG SMS gateway
SMS Gateway, a tömes SMS küldő szoftver
 Funkicó lista Megoldások | Termékek | Tartalomjegyzék | Kapcsolat  
  Kezdőlap
  SMS technológia
  SMS küldő program
  Termékek
  SMS gateway szoftver ár
  Többfelhasználós használat
  Funkicó lista
  GSM modem
  Vásárlási információk
  Kapcsolat
  Tartalomjegyzék


Látogassa meg cégünk legújabb VoIP telefonközpont szoftver-ének a weboldalát. A termék neve: Ozeki Phone System XE.

Ajánló

Tekintse meg az Ozeki NG SMS Gateway, professzionális SMS szoftver angol nyelvű weboldalát az alábbi linkre kattintva:

Ozeki NG SMS Gateway
www.ozekisms.com

SMS küldéssel kapcsolatos fontosabb funkciók
irodai felhasználás során

Az Ozeki NG SMS Gateway a következő alapvető tulajdonságokat kínálja irodai felhasználók számára:

Előfordulhat az is, hogy az Ön által elküldeni kívánt üzenet meghaladja egy SMS megengedett hosszát, 160 karaktert. Az Ozeki SMS szoftver ekkor különálló üzenetekre bontja az ún. hosszú SMS-t, így továbbítja a szolgáltató, majd a címzett felé. A fogadó GSM készülék végül újra összeállítja az üzenetet, a címzett csak egy, hosszabb üzenetet fog látni.
Hosszabb üzenetek küldése esetén érdemes azonban odafigyelni arra, hogy az ilyen SMS-ek küldésének költsége nagyobb, mint egyetlen SMS költsége. Az Ozeki SMS szoftverrel lehetőség van Internet Explorer, vagy Mozilla Firefox böngészőn keresztül is az SMS vagy MMS üzenetküldésre.
Funkció Leírás Az Ön előnye
Intelligens üzenetküldés Az üzenetküldés lehetséges a beépített Ozeki Grafikus Felhasználói Felületen keresztül, vagy MS Excelből, ill. MS Outlookból. Ezekben az esetekben a szoftver a kimenő üzeneteket egy üzenetsorba gyűjti össze, és azonnal elküldi, amilyen gyorsan csak lehet.

Ha egy üzenetet bármilyen okból nem képes elküldeni, akkor a szoftver egy néhány alkalommal megpróbálja újból kézbesíteni. Minden küldési próbálkozás között hosszabb (kb 10 percnyi) idő telik el, azért, hogy megvárja, amíg a hálózat újból elérhető lesz. Hat sikertelen próbálkozás után az üzenetet kézbesítetlennek minősíti, és értesíti az azt küldő felhasználókat.
Időnként előfordulhat, hogy a GSM hálózat túlterheltté válik ( például szilveszter éjszakáján), és emiatt nem működik megfelelően. Ilyenkor gyakori jelenség, hogy nem lehetséges az sms üzenetek elküldése. Az Ozeki NG SMS Gateway intelligens üzenetküldési képessége kezelni tudja ezeket a helyzeteket is.
Üzenetek fogadása Üzeneteket nemcsak küldhet, hanem fogadhat is, ezeket az Ozeki Grafikus felhasználói felületén keresztül, illetve MS Outlook-ban, vagy MS Outlook Express-ben tekintheti meg. Ön azt a felületet használhatja, amelyet már ismer, és arra is van lehetősége, hogy az Ozeki szoftvert a megfelelő programokkal összehangoltan működtesse.
Üzenetek továbbítása A beépített felhasználói felület lehetővé teszi bármely üzenet továbbítását más telefonszám(ok)ra. A levelezőrendszereknél már megszokott egyszerű funkció segítségével gyorsan továbbíthatja a fontos üzeneteket.
Válasz üzenetek A beépített felhasználói felület válasz SMS funkciója hasonlóan működik, mint az e-mail rendszerek hasonló funkciója. Bármely SMS megválaszolása egyszerűen és gyorsan történik.
Üzenet sablonok A munka felgyorsítása érdekében Ön előre definiálhat alapértelmezett üzeneteket a rendszerben. Ezeket az előre meghatározott üzeneteket sablon SMS-nek hívjuk (message template). Amikor SMS-t kíván küldeni, választhat az előre definiált SMS vagy MMS sablonok közül, és szerkesztheti is azokat. A sablonok alkalmazása meggyorsítja Ön és kollégái munkáját. A sablonok használata különösen előnyös akkor, ha például sokszor kell ugyanazokra a kérdésekre válaszokat küldenie, vagy nagyszámú csoportos SMS küldéskor.
Telefonkönyv Az Ozeki NG SMS Gateway központi telefonkönyvet használ. Tárolhatja kapcsolatai adatait, amelyet többfelhasználós változat esetén minden felhasználó elérhet.
Csoportos üzenetküldés Az Ozeki NG SMS Gateway képes arra, hogy egy üzenetet nagyon sok telefonszámra juttasson el. Erre a feladatra elsősorban az Excel felhasználói felület alkalmas. Ha arra van szüksége, hogy sok üzenetet küldjön el ugyanazzal a tartalommal, az Ozeki Message Server megkönnyítheti az Ön dolgát. Néhány kattintással üzeneteket küldhet akár több ezer telefonszámra.
Időzített SMS küldés Lehetőség van arra, hogy a rendszer az Ön küldésre váró üzeneteit nem azonnal, hanem egy előre meghatározott időpontban továbbítsa a címzetteknek. Önnek így lehetősége nyílik arra, hogy folyamatosan dolgozhasson az SMS küldő szoftverrel, anélkül, hogy túlterhelné a rendszert. Az SMS-ek küldése ezáltal előre tervezhető.
Üzenetek naplózása Minden üzenet naplózásra kerül, függetlenül attól, hogy bejövő, vagy kimenő üzenetről van szó. Az üzenetek a naplóba háromféle megjelöléssel kerülnek be:
1. Üzenet elküldve a szolgáltatóhoz
2. Üzenet elküldve a készülékre
3. Kézbesítetlen üzenet
Az Ozeki NG SMS Gateway által generált napló file-ok segítségével bármikor nyomon követheti üzeneteit. Ezek a file-ok segítségére lehetnek abban, hogy kövesse, kinek, mikor, milyen üzenetet küldött el.
Üzenet mappák Az Ozeki SMS szoftver képes mappákat létrehozni, és azokba menteni az Ön üzeneteit. Abban az esetben, ha sok bejövő üzenete van, jó, ha különböző mappákba tudja azokat rendezni. Az Ozeki szoftverekkel ez könnyedén megoldható.
Integrált nyomtatási lehetőség Bármikor kinyomtathatja üzeneteit és napló file-jait az alapértelmezett rendszernyomtatóval. Amennyiben írásban is szüksége van az elküldött üzenetek adataira, egyszerűen kinyomtathatja azokat a programból.
Többszörös készülék-támogatás Egyetlen, a számítógéphez adatkábellel csatlakoztatott mobiltelefon vagy GSM modem számára kb. 5-6 másodpercbe kerül egy SMS üzenet elküldése. Ez a sebesség felgyorsítható akkor, ha egynél több ilyen készüléket csatlakoztat a számítógépéhez. Ha két telefonja van, amelyekkel üzeneteket lehet küldeni, kétszeres sebességet kap. Természetesen van lehetőség arra, hogy probléma nélkül átváltson IP SMS technológiára, ha a szabványos GSM telefonok kapacitása nem bizonyul elegendőnek. Több GSM modem vagy telefonkészülék csatlakoztatásával nagyobb SMS küldési sebességet érhet el. Ez fontos lehet akkor, ha rövid idő alatt nagy mennyiségű üzenetet kell elküldenie. Az IP SMS technológia internet alapú üzenetküldést tesz lehetővé, amely esetben az ön számítógépéről elküldött üzenetek közvetlenül az SMS szolgáltató központjába kerülnek. Ezáltal az üzenetküldés sebessége növelhető.
MS Outlook és Email to SMS támogatás Használhat Outlook Plugin-t, vagy a hagyományos e-mail kiszolgálót SMS-ei elküldésére. Ha Ön egy több gépből álló számítógépes hálózattal rendelkezik, ez az opció kényelmes lehetőséget biztosít arra, hogy SMS üzenetküldéssel bővítse jelenlegi e-mail infrastruktúráját.
Kézbesítési jelentések Az Ozeki SMS szoftver három különböző visszajelzést képes adni elküldött üzenetei állapotáról, amely jelentések a szoftverben naplózásra kerülnek. A szoftver jelenti, amint az üzenet az Ön számítógépéről beérkezett az SMS szolgáltató központjába. Ezután jelent, amint az SMS címzettje megkapta az üzenetet a GSM készülékén, a harmadik típusú jelentés pedig a sikertelen kézbesítésekről informál Ön mindig tudni fogja, hol tart üzenete az SMS küldési folyamatban. Mivel a kézbesítési jelentések is bekerülnek a naplófile-okba, a későbbiekben bármikor visszakereshetőek.
Ékezetes és speciális karakterek Gyakran előfordul, hogy egy üzenet szövege nemcsak az alapvető latin karaktereket tartalmazza, hanem ékezetes betűket, esetleg egyéb, speciális karaktereket (@, &, $, #, stb.) is. Az Ozeki SMS szoftver képes ezeket problémamentesen továbbítani, ugyanis amíg a latin karaktereket egyszerű GSM SMS formátumban küldi el, addig az ékezetes, ill. speciális karaktereket Unicode SMS-ként. SMS vagy MMS üzenet küldésekor nem kell odafigyelnie arra, hogy milyen karaktereket használ - ékezetes betűket, sőt speciális jeleket is használhat! A szoftver képes azokat gond nélkül továbbítani.
Hosszú üzenetek Nem szükséges mondanivalóját 160 karakternyire sűrítenie, nyugodtan küldhet ennél hosszabb üzeneteket is. Az Ozeki NG SMS Gateway szoftver ezeket problémamentesen tudja kezelni és továbbítani, Önnek egyedül a költségeit kell szemmel tartania.
SMS küldés böngészőből Az átjárhatóság miatt távoli számítógépről is elérheti a szoftvert.
Több alkalmazás párhuzamos támogatása Az Ozeki NG SMS Gateway független alkalmazásként működik, ami lehetővé teszi, hogy egyidejűleg több különböző alkalmazás ugyanazt a szolgáltatást vegye igénybe. Több ilyen párhuzamos alkalmazás használatát megkönnyíti az, hogy a kimenő, ill. a bejövő SMS-ek útvonalát lehet szabályozni. E tulajdonságai miatt az Ozeki SMS szoftver kiváló platform arra, hogy több, egymástól független alkalmazás, szolgáltatás és rendszer egymással párhuzamosan működjön.
Párhuzamos szolgáltatói kapcsolatok Az Ozeki SMS Gateway szoftver lehetőséget ad arra, hogy egyszerre több szolgáltatóhoz kapcsolódjunk, illetve arra, hogy egyszerre több GSM modemet használjunk párhuzamosan. Ez a funkció korlátlan skálázhatóságot tesz lehetővé, azaz a szoftver teljesítménye korlátlanul növelhető.
Kétirányú SMS/MMS A szoftver SMS és MMS küldést és fogadást is lehetővé tesz. Ez a funkció interaktív SMS kommunikációt biztosít az alkalmazások és a mobilfelhasználók között.
Perzisztencia A rendszer a beállításait és SMS/MMS várakozó sorait merevlemezen tárolja, továbbá az üzenetnaplót is képes adatbázisba vezetni. Ez annyit jelent, hogy az Ozeki SMS Gateway szoftver használata során Önnek nem kell adatvesztésre számítania.
API A rendszer lehetővé teszi, hogy tetszőleges programnyelvből szabadon kapcsolódjunk hozzá. E funkció által a program felhasználói tetszőleges üzleti logikát implementálhatnak.
Tartalomszolgáltatói kapcsolódási felületek A program lehetővé teszi tartalomszolgáltatók számára, hogy SMS vagy MMS üzenetekben különböző tartalmakat (operátorlogó, csengőhang, kép, video, alkalmazás, stb.) szolgáltassanak. A tartalomszolgáltatás esetében fontos, hogy a vevő gyorsan, megfelelő választ kapjon. Az Ozeki SMS szoftverrel lehetőség nyílik arra, hogy előre meghatározott bejövő üzenetekre a rendszer automatikus válasz SMS-t vagy MMS-t küldjön.
Egyszerű telepítés és konfiguráció Az Ozeki NG SMS Gateway ún. "out-of-the-box" termék: egyszerű telepítés és testreszabás után azonnal használható. Akár azonnal elkezdheti használni a programot, nem kell a telepítéssel és konfigurálással órákig küzdenie.
Home > Termékek > SMS gateway szoftver ár > Funkicó lista
Telefon: +36 1 371 0150, E-mail: info@ozeki.hu
Ozeki Informatikai Kft, 4032 Debrecen Nagy Lajos király tér 1-5.
Forrás: http://www.ozeki-sms-gateway.hu/p-6421-sms.html