Tel: +36 1 371 0150
Ozeki NG SMS gateway
SMS Gateway, a tömes SMS küldő szoftver
 SMS küldés Outlookból Megoldások | Termékek | Tartalomjegyzék | Kapcsolat  
  Kezdőlap
  SMS technológia
  SMS küldő program
  Irodai SMS Kliens
  SMS küldés Outlookból
  SMS küldés Excelből
  SMS küldés Ozeki SMS klienssel
  SMS küldés webről
  Automatizált SMS küldés számítógépről
  SMS szolgáltatói rendszerek platformja
  SMS szoftver fejlesztés
  Termékek
  Kapcsolat
  Tartalomjegyzék


Látogassa meg cégünk legújabb VoIP telefonközpont szoftver-ének a weboldalát. A termék neve: Ozeki Phone System XE.

Ajánló

Tekintse meg az Ozeki NG SMS Gateway, professzionális SMS szoftver angol nyelvű weboldalát az alábbi linkre kattintva:

Ozeki NG SMS Gateway
www.ozekisms.com

SMS küldés Outlookból

Tegye hatékonnyá és egyszerűbbé vállalati kommunikációját modern SMS technológia alkalmazásával. Ezt az SMS technológiát legkönnyebben és leghatékonyabban egy megbízható SMS gateway software, mint például az Ozeki NG SMS Gateway, telepítésével érheti el. Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy SMS üzenetet küldjön irodai alkalmazásokból, mint a Microsoft Outlook. Az alábbi cikkben részletesen olvashat erről a megoldásról.

Az Ozeki NG SMS Gateway segítségével hatékonnyan és könnyen tud SMS üzeneteket küldeni irodai alkalmazásokból, így a Microsoft Outlookból is. Ezzel a megoldással képes lesz bejövő e-mail üzeneteit SMS-ként továbbítani egy mobiltelefonra. Az SMS küldéshez csatlakoznia kell a mobil hálózathoz. Ezt legegyszerűbben és legstabilabban egy GSM modem segítségével oldhatja meg, de az Interneten keresztül közvetlenül is csatlakozhat a mobilszolgáltató SMS központjához. Amennyiben az IP SMS kapcsolatot használja, lehetősége van válasz üzenetet fogadni a címzett telefonról.

A megoldás a következő SMS küldési folyamatot biztosítja: az Oulook SMS kliens létrehoz egy "SMS gombot" az Outlookban. Ennek az SMS gombnak a megnyomásával nyithatjuk meg az üzenetszerkesztő ablakot (Ábra 1). Ebben az ablakban tudja megszerkeszteni az üzenetét, illetve kiválasztani a címzettet a címlistából. Végül a "Küldés" (Send) gombra kattintva tudja továbbítani megírt e-mail üzenetét az Ozeki NG SMS Gateway szoftvernek, amely kiküldi az adott telefonszámra SMS üzenetként.

Ábra 1. - SMS küldés Outlookból

Ahogyan az előbb már utaltunk rá, az Outlook SMS kliens felhasználónak meg kell adnia a címzettet vagy címzetteket mielőtt elküldi üzenetét. Ehhez a művelethez használhatja az Outlook telefonkönyvét, mégpedig úgy, hogy kikeresi, majd kiválasztja a szükséges telefonszámokat, amelyekre az üzenetét szeretné küldeni. Az Outlookban a kiküldött üzenetek az elküldött üzenetek mappában lesznek elmentve. A bejövő üzeneteket pedig a bejövő üzenetek mappában menti el és tárolja. Az SMS-ként elküldött üzeneteiről minden esetben kézbesítési jelentést fog kapni, amely azt a célt szolgálja, hogy az üzenet aktuális státuszáról informálja Önt.

Amennyiben szeretné alkalmazni ezt a megoldást vállalati rendszerében, látogassa meg termékoldalunkat, ahol letöltheti az Ozeki NG SMS Gateway szoftvert.

Home > SMS küldő program > Irodai SMS Kliens > SMS küldés Outlookból
Telefon: +36 1 371 0150, E-mail: info@ozeki.hu
Ozeki Informatikai Kft, 4032 Debrecen Nagy Lajos király tér 1-5.
Forrás: http://www.ozeki-sms-gateway.hu/p-6422-sms.html